Új-Ház Centrum – Léta-Ker Kft.  Az építőanyagok forrása

Aki már egyszer is belevágott, az tudja, az építkezés, felújítás egy nagy kaland. Létrehozni valami egészen különlegeset, egyedit, maradandót, nem egyszerű feladat.

26 éve alakult családi vállalkozás több száz családdal átélte már ezt a folyamatot. Ez idő alatt számos építkezés, lakásfelújítás részei voltak, legyen szó építőanyag beszerzésről, térkövezésről vagy fürdőszoba felújításról.

A folyamatos fejlődésüknek köszönhetően közel 17.000 m2-es telephelyük nyitva áll azok előtt, akik az igényes és szakszerű kiszolgálás mellett egy közvetlen szaktanácsadói csapattal szeretnék megvalósítani terveiket.

Vállalkozásuk fejlődését elsősorban a Pécsett és a környező településéken élő embereknek köszönhetik, éppen ezért kiemelten fontosnak tartjuk a régióban működő szervezetek és programok támogatását, ezzel is hozzájárulva a környezetükben élők fejlődéséhez.  Támogatnak minden olyan kulturális, sport és egyéb rendezvényeket, szervezeteket, amelyek hozzájárulnak a régiónkban élő emberek kikapcsolódásához, feltöltődéséhez.