Honsa Kft., az autóipar szolgálatában

1999-ben a német Koller Csoport Pécs déli részén megalapította első leányvállalatát, a Honsa Kft.-t. Az elmúlt két évtizedben nemcsak Pécs és Magyarország, hanem a világ vezető nemzetközi autóalkatrész-gyártó vállalatává nőttük ki magunkat saját területünkön. Piacvezetőnek számítunk, termékeink egyedi fejlesztésűek, amelyeket rugalmasan tudunk a megrendelői igényekhez igazítani. Gyártási technológiánkat pécsi fejlesztőmérnökeink és szakembereink alakították ki. A legtöbb partnerünknek először csomagtér-fedlapokat készítettünk, később kalaptartók gyártásával szélesítettük termékpalettánkat. Legújabban komplett csomagtér-rendszereket is gyártunk. Munkatársainknak és automatizált gyártási technológiánknak köszönhetően kapacitásunk meghaladja az évi négymilliós darabszámot. A Honsa Kft. komoly változásokat tudhat maga mögött az eltelt évtizedekben, miközben a stabilitás, a folyamatos fejlődés és a minőség állandó értékünk maradt.

 Vállalatunk missziója és víziója a múltra építve, a jövőre koncentrál.

Missziónk, hogy megbízható, nyitott szemléletű vállalatként, a hagyományokra támaszkodva, hosszú távra tervezve, kiváló minőségű csomagtér-fedlapokat, kalaptartókat és csomagtér- rendszereket gyártsunk felső kategóriás autómárkák számára. Folyamatos fejlődésünkkel és a helyi, képzett munkavállalóink szakértelmével hozzájárulunk, hogy Pécs részese legyen a globális autóipari sikereknek.

Víziónk, hogy 2025-ig tovább erősítsük vezető pozíciónkat szakterületünkön, az autóipari beszállítók piacán, és egyre több partnernek gyártsunk komplett csomagtér-rendszereket.