Viszlóék kicsúsztak, megsérültek – FRISSÍTVE: Meglátogattuk a kórházban a pilótát

június 28, 2022

FRISSÍTVE, 06.28., kedd, 10.00

A Szervező Bizottság képviseletében Markó Tibor sportszakmai vezető személyesen is meglátogatta a pécsi 400 ágyas klinikán gyógyuló pilótát. Ahogy ő maga röviden összegezte a helyzetet, a körülményekhez képest jól van, és mindenkinek köszöni, aki gondolt rá, és jókívánságokat küldött számára.

Viszló Csaba állapota az orvosi összefoglaló szerint is súlyos volt, belső sérülést szenvedett, bordái és több csontja is megsérült, korrekciós beavatkozásra is szükség volt, de ezek nyomán állapota kielégítő.

Navigátora, Patkó Gábor, ahogyan már tudósítottunk róla, szerencsésebben, zúzódásokkal úszta meg a balesetet.

Mindkettejüknek gyors felépülést kívánunk!

Címlapfotó: topp-cars.hu

 

Korábban írtuk:

Sajnos a friss orvosi jelentés szerint Viszló Csaba sérülései súlyosabbak az első hírekben foglaltaknál, a pilóta intenzív kórházi kezelésben részesül. Állapotát nyomon követjük, és amint lehetséges, hírt adunk róla.

Patkó Gábor zúzódásokkal megúszta a balesetet.

Mindkét pilótának mielőbbi gyógyulást kívánunk!

 

Korábban írtuk:

Az 5. gyorsasági szakaszon (Hatos – Trefortpuszta) 27 autó még átért, majd a szakasz 4.3 kilométerénél a 24-es rajtszámú Viszló Csaba, Patkó Gábor kettős Peugeot 208-as kicsúszott a pályáról. Friss hírünk szerint e pillanatokban a tűzoltók segítenek az autóba beszorult versenyzők mentésén.

A versenyt megállították, alternatív útvonalat állapítottak meg a mezőnynek, és a következő etapidőt lecsökkentették 1 óra 10 percről 50 percre. A balesetet szenvedő páros mögötti mezőny erre a gyorsaságira megállapított időt kapnak.

Fotó: Tátrai Tibor/Facebook