(EHRC) Az első kör után mondták…

június 24, 2022

Ville Silvasti, Risto Pietilainen (Lancia Rally 037):

„Nagyon jól ment az első kör, eddig tetszik a verseny. Kaptunk 20 másodperc büntetést, amit sajnálunk, de úgy érezzük, hogy este lehetünk még jobbak és akár meg is előzhetjük Zippót.”

Zippo, Denis Piceno (Audi Quattro):

„Az első gyorson eltört a motortartó, de szerencsére a szakaszról le tudtunk jönni. Reméljük, hogy a szervizben megoldjuk a problémát és este jobban fogunk menni.”

Michael Putz, Elisabeth Putz (Porsche 911 SC – képünkön):

„Eddig tetszett a verseny, de nagyon veszélyes! Úgy éreztem, hogy nagyon szűk és dobálós a szakasz a Porschénak. A második körben lassítunk a tempón és holnap támadunk, ha kell!”

Antonio Sainz, David de la Puente (Subaru Legacy 2.0):

„Jól ment, de nagyon sok a felhordás a pályán. Nagyon dobálja a Subarut. Reméljük, ha hűl az idő, a második körben már jobban fogunk menni.”

Ari Kirvesmaki, Jukka Jamsen (BMW M3):

„Nagyon sok a felhordás és nagyon dobálós volt. Az első szakasz után egy kicsit visszafogtuk a tempót. Szerintem az autót jól sikerült beállítani.”

Siegfried Mayr, Renate Mayr (Volvo 244):

„Kicsit meleg van, nagyon felmelegedett a fék, nehéz volt lassítani. Szerintem tudunk javítani az időnkön a második körre.”

Pietro Corredig, Sonia Borghese (BMW 2002 Tii):

„Nekem nagyon melegem volt, de az autót sikerült jól beállítani. Nagyon élveztük az első kört, jól összedolgoztunk a navigátorommal. Reméljük a hűvösebb időben, jobban fogunk menni.”

Carlos Sampayo Cao, Jorge Manuel Henriques (Renault R11 Turbo):

„Nagyon tetszik ez a verseny, örülök, hogy már másodjára itt lehetek! Egy kicsit szenvedtünk, mert nagyon dobálta az autót. Viszont holnapra tökéletes a beállítás.”