Villáminterjúk – a Teszten mondták

június 23, 2022

Kiss Norbert, Juszku Lajos

(Control Car, Toyota Yaris GR)

A Teszt előtt:

„A pálya nagyon jó, de nehéz volt ma is, tegnap is, végigmentünk mind a 4 szakaszon. Ismeretlenek az utak, még sosem mentem itt, csak Orfű felé voltam kicsit turistaként ismerős. Így kicsit nehezebb, de a navigátorom segítségével megoldjuk. Megjött a kedvem a ralihoz, ráhangolódtam. Nagyon varjuk a tesztet meg a versenyt is.”
A Teszt után:
„Nehéz, nem ismerem az utat, és ugye, sok raliversenyző nem az úton megy, felviszik a hordalékot sajnos. Én a pályán szeretek menni, figyelni kell…”

 

Ranga Peti, Czakó Janek

(Peugeot 208 – képünkön)

„Különböző típusú gumikat próbálgattunk most, teszteltük az autót, és megvan már, hogy mivel rajtolunk majd, úgyhogy nagyon hasznos volt a teszt. Jó volt a pálya.”

 

Hoffer Zsolt, Czéninger Kristóf

(Ford Fiesta Rally3)

„Nagyon jó az út, de ugye nem egyszerű összerakni a menetet. Ugye, sokan azt gondolják, hogy könnyű így autózni, de amikor itt vagy, és próbálod összerakni fejben a dolgokat, amit a navigátor mond, meg amilyen az út, az nehéz. Figyelni kell a kanyarokra, az előtted lévő porzást okoz, próbálni kell előre gondolkodni, de hat sokszor hirtelen jön az új információ. Viszont kikapcsolja az embert, itt nem gondolkodom a munkán, ez szabadidőtöltés. Szép a Mecsek, jókat lehet itt menni. Most fogom először vinni a lányomat, úgyhogy egy álom valósul ma meg.”

 

Lakatos Tamás

„Hát ugye, a PSN Zrt. számomra nem csak ralirendező, ott gyorskoriedző is vagyok, így hála a szervezésnek, indulhatok. Eddig öt körön vagyunk túl, mi hobbiból csináljuk ezt ugye, az edzősködés miatt időhiányban szenvedek, nem tudok annyit autóba ülni, többet kellene gyakorolni. A pálya nagyon szép, az autó tökéletes. Csodalatosnak ígérkezik a verseny, nagyon varjuk!”

 

Márta „Jana” János, Hényei „Ago” Ágoston

(Course Car, Lada S2000)

„Jó minden, az autó jól megy, az út szép, nincs vele baj. De hat főleg így 6 év szünet után nagyon új ez. Szokni kell az autót, felújítottuk, erősebb lett.”