A Mecsek Rallye korábbi győztesei (4.) Mads Østberg: A győzelemért harcolunk!

június 15, 2022

A 2020-as WRC2-es világbajnok, a tavalyi pécsi futam győztese, a norvég Mads Østberg címvédőként természetesen ismét győzni jön vissza a Mecsekre.

„Mindig szívesen jövök Magyarországra és örömmel versenyezem a bajnokságban. Ez már a második évem, hogy magyar versenyeken indulok, és őszintén megvallva nagyon élvezem. Jók a versenyek, kedvesek az emberek, a nézők mindig lelkesek, nagyon szurkolnak nekünk. Érezzük, hogy sokan támogatnak minket, ami nagyszerű, és nagy örömet jelent számunkra.

A Mecseken tavaly indultam először, és talán ez volt a kedvenc versenyem az évben. Minden nagyon rendben volt, a mezőny is nagyon erős volt, de mi élvezzük a küzdelmet, és természetesen mindig nyerni akarok. Sok szép emlékem van arról a raliról, jó lesz másodszor is visszatérni ide.

Remélem minden ugyanolyan jó lesz, mint tavaly, amiben biztos vagyok, és úgy néz ki, hogy az időjárás is szép lesz, nagyon melegre számíthatunk, ahogy az előrejelzésében látom, igazi nyári hangulat lesz. Remélem, hogy a győzelemért tudunk majd harcolni, úgy gondolom, hogy tavaly erősek voltunk ezen a versenyen, szeretném ezt megismételni.

Remélem, hogy jól sikerül majd a tréning, hogy aztán otthonosan érezzük magunkat a szakaszokon. Biztos vagyok benne, hogy nagy küzdelem lesz, de mi készen állunk rá!”

FOTÓ: RallyeFeeling.com