Historic nyilatkozatok a nyolcadik gyorsasági után

június 26, 2021

Karl Wagner- Gerda Zauner (Porsche 911): Még mindig gond van a gyújtással, úgy érzem csak öt henger megy. Nem biztos, hogy meg tudjuk tartani a második helyünket. Az utolsó gyorsasági szakasz minősége romlott, sokkal jobb volt az első körben. Nem fekszik az autónak az utolsó gyorsasági. Megyünk tovább és próbáljuk a legjobbat kihozni belőle.

Lucio Da Zanche-Matteo Nobili (Porsche Carrera SC RS): A második kör sokkal jobb volt ezekkel a gumikkal. Az utolsó gyors inkább a négykerékhajtású Audiknak fekszik, mi nem tudunk úgy teljesíteni, mint ők. Szerencsére nincs műszaki gondunk, de még végig kell menni a z utolsó körön is.

„Zippo”-Denis Piceno (Audi Quattro): Kaptunk 20 másodperc büntetést, mert kikéstünk a szervizből. Ebből valamennyit le tudtunk faragni a gyorsokon, úgy érzem jól teljesítettünk. Az utolsó gyorson nagyon sok felhordás, por van, itt előnyt jelent nekünk a négykerékhajtás, nekünk is, és Ville-nek is. A váltókart „házilagosan” megjavítottuk, még szerencsére kitart. Imádom ezt a versenyt, mindféle szakaszon mehetünk, poros, csúszós, széles és szűk.

Ville Silvasti-Risto Pietilainen (Audi Quattro A2): Kezdem kiismerni az autót, a második körben már jobban ment. A reggeli balszerencse miatt lecsúsztunk a dobogóról, de készen állunk a harmadik körre!

Vojtech Stajf-Vladimir Zelinka (Opel Kadett C GT/E): Közepes keverékű gumikat tettünk fel a második körre. Az első szakaszon hibáztam a kemény gumikkal, most az utolsó három gyorson próbálunk még javítani.