ORB nyilatkozatok péntek este

június 25, 2021

Mads Ostberg-Torstein Eriksen (Citroen C3 Rally2): Nagyon érdekes és nehéz volt a gyorsasági a sötétben. Nagyon csúszós volt, sok helyen ködös, párás. De nagyon boldog vagyok, hogy befejeztük ezt a szakaszt és vezetünk! Jó kezdet volt számunkra!

 

Grzegorz Gryzb-Kamil Kozdron (Skoda Fabia Rally2 EVO): Hihetetlen volt ez a gyors, mint az Armagedon! Nem számítottam rá, hogy ennyire csúszni fog! Két évvel ezelőtt, amikor itt voltunk, akkor csak éjjel esett. Arra emlékeztem, hogy csúszós volt, de hogy, ennyire! Sokat hibáztam, lassan és óvatosan mentem. A navigátoromnak is mondtam, hogy csak be kell érnünk, és majd meglátjuk holnap mihez kezdünk. Viszont boldog vagyok, hogy az időnk nem lett olyan rossz és harcban vagyunk a győzelemért.

Hadik András-Kertész Krisztián (Ford Fiesta R5 MK II): Érdekes volt a szakasz, egy-két helyen párolog a víz, ködfoltos volt a gyorsasági, nem mindig láttunk tökéletesen. Megpróbáltunk biztonságosan, de gyorsan menni, hellyel-közzel sikerült is.

 

Csomós Miklós-Nagy Attila (Skoda Fabia R5): Egyértelműen a túlélésről szólt ez a mai gyors. Vaciláltunk a slick és a vizes gumi között, jól döntöttünk, hogy végül a vizeset tettük fel. Nem számítottunk rá, hogy ennyire koszos lesz, egy-két helyen megtréfált minket az út. 4-5 másodpercre vagyunk az elejétől, semmi nem dőlt még el, hosszú lesz a holnapi nap. Bízunk benne, hogy szárad a pálya és nem is lesz több eső!

 

Turán Frigyes-Bagaméri László (Volkswagen Polo R5): Nagyon rosszul látok ezzel a lámpával, nem láttam a felhordást és becsúsztunk. Megütöttük a hátulját, leszakadt a kipufogó és utána attól féltünk, nehogy kigyulladjon az autó, a lökhárító meg is olvadt kicsit. Utána már nem tudtuk azt a tempót autózni, amit szerettünk volna, legalább húsz másodpercet veszítettünk a többiekhez képest.

Bútor Róbert-Tagai Róbert (Citroen C3 WRC): Nagyon sok volt ez nekünk! Nincs esőgumink erre a versenyre, intermédiával kellett mennünk. Leesett az eső, utána azt sem tudtam hol vagyok! Nagyon lassan kellett menni és így is kaptunk három „ajándékot”. Egyáltalán nem sírom vissza ezt a gyorsot, ebből ennyi elég volt!