Nyilatkozatok a teszt után

június 25, 2021

Ranga László: „Az új Peugeot most próbáljuk ki igazán élesben. A mezőny nagyon erős, biztos kell pár gyorsasági, hogy megismerjük az autót. Budai Marcsival már versenyeztem, jó az összhang közöttünk, viszont mindketten rég álltunk rajthoz, vissza kell rázódnunk. Szeretnénk élvezni a versenyt, és Árpádtetőn egy jó eredményt elérni.”

 

Turán Frigyes: „Szeretem a Mecsek ralit, itt kezdődött a pályafutásom, mentem hegyiversenyen is, sok szép emlék köt ide. Nagyon erős a mezőny, mindenkinek az a célja, hogy nyerjen, természetesen mi is azért jöttünk. A teszten több új beállítást is próbáltunk az autón, szerintem jó lesz.”

 

Szauer Gergő: „A teszten sokadik nekifutásra éreztem azt, hogy jó az autó, jól van beállítva. Nagyon várjuk már a versenyt, óriási élmény ezeken a gyorsasági szakaszokon menni. Igyekszünk a legjobb tudásunk szerint teljesíteni.”

 

Csomós Mixi: „Az autó nagyon tetszik, szerintem jól felkészítettük és mi is felkészültünk. Még nem mentünk a Mecseken négykerekes autóval, de szerintem fekszik nekünk a pálya. Szerintem az első ötbe bele kell férnünk, de nem szeretném, hogy elvigyen a hév! Mindegyik pálya nagyon jó, jó versenynek nézünk elébe.”